Giriş Kayıt
Marcell Rév

Marcell Rév (32)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Marcell Rév, 30 Aralık 1984 Macaristan doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. Beyaz Tanrı (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1984
Doğum Yeri: Macaristan
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 548
2016 32 Komedi Kameraman 8.2 26

Beyaz Tanrı
2014 30 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 11,917
2014 30 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 1,664

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 26 Dram Kameraman 5.7 423
2009 25 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2009 25 Dram Kameraman 6.4 155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017