Giriş Kayıt
Oliver Simor

Oliver Simor (39)


Oyuncu, Dublör

Oliver Gergely Simor, 04 Ağustos 1978 Kapuvár, Macaristan doğumlu oyuncu, dublör. Hellboy 2: Altın Ordu (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oliver Gergely Simor
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Kapuvár, Macaristan
Takma İsmi: Hype
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan ve Aşk
2011 33 Dram Çeşitli 4.4 31,957

Cadılar Zamanı
2011 33 Aksiyon Çeşitli 5.4 82,446
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,009
2010 32 Dram Oyuncu    

1942 Yazı
2010 32 Dram Çeşitli 7.0 6,648

Sihirli Oyuncaklar
2010 32 Aksiyon Çeşitli 4.4 2,614
2009 31 Dram Oyuncu 6.0 426
2009 31 Aksiyon Oyuncu    

Ay Prensesi
2008 30 Macera Oyuncu 6.2 8,580
2008 Biyografi Dublör
Çeşitli
7.4 4,758

Ölümcül Saplantı
2008 30 Korku Çeşitli 5.1 9,849

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 30 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.0 228,866
2007 29 Biyografi Oyuncu 5.9 2,485

Şirket
2007 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
   

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Oyuncu    

Lanetli Ev
2004 26 Korku Oyuncu 6.2 8,449
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018