Giriş Kayıt
Roshan Singh

Roshan Singh


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Roshan Singh, yapımcı, yapım yöneticisi. Munna Michael (2017), Horror Story (2013), Heroes (2008), Phobia (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 3.3 1,267
2016 Romantik Yapımcı 3.2 199
2016 Dram Yapımcı 7.0 1,150
2016 Korku Yapımcı 4.0 765
2013 Korku Yapımcı 5.0 750
2013 Yapımcı 7.0 63
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2012 Romantik Yapımcı 4.1 418
2010 Suç Yapımcı 3.1 313
2008 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,593
2007 Komedi Çeşitli 5.6 8,134
2006 Aksiyon Çeşitli 3.2 1,089
2002 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 1,334
2001 Yapım Yöneticisi 4.5 296
2001 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.5 4,145
2001 Romantik Yapım Yöneticisi 5.1 826
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017