Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Marie Celette

Marie Celette


Kameraman

Marie Celette, kameraman. Tehlikeli Kadınlar (2008), The Curiosity of Chance (2006), Matmazel Chambon (2009), Komşu Kızı Odette (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.5 149
2014 Kısa Metraj Kameraman 6.6 38

Umut
2014 Dram Kameraman 6.9 109
2013 Macera Kameraman 6.7 127
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 1,258
2011 Dram Kameraman 6.6 67
2010 Dram Kameraman 5.0 51

Matmazel Chambon
2009 Dram Kameraman 6.9 2,065
2009 Dram Kameraman 6.7 34

Düğün Şarkısı
2008 Dram Kameraman 6.7 577

Tehlikeli Kadınlar
2008 Dram Kameraman 6.8 5,890

Komşu Kızı Odette
2006 Komedi Kameraman 6.3 1,831
2006 Komedi Kameraman 6.8 2,292
2006 Aksiyon Kameraman 5.9 597
2005 Suç Kameraman 8.5 3,238
- Komedi Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017