Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 142,954
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 70,576

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 179,814

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 64,601

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 312,288

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 13,836

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 51,969

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 142,831

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 277,540

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 198,840

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 100,063

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 369,622
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 109,560
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,286

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,497
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 208,876

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 117,238

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 223,691

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 153,266

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 570,179

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 18,828
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 353,689

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017