Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 75,927
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 27,692

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.6 108,674

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 57,159

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 301,137

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 13,200

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 49,024

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 137,516

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 268,840

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 194,203

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,713

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 358,868
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 107,221
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,395

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 338,325
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 204,833

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,482

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 219,088

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 148,918

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 556,714

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 342,272

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,363
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017