Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 100,954

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,370

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 158,961
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,801

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 205,246

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 69,352

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 319,208

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 14,371

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 54,032

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 146,568

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 285,630

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 202,707

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 102,898

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 377,342
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 111,655
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,865

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 352,436
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 211,774

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 120,468

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 226,950

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 156,781

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 580,120

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 19,344
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 364,452

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,858
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018