Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 135,516

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 50,643

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 162,096
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,897

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 208,907

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 70,866

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 321,080

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 14,588

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 54,610

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 147,775

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 287,737

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 203,714

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 103,854

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 379,415
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 112,230
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,181

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 354,032
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 212,526

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 121,354

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 227,980

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 157,865

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 582,815

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 19,344
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 371,148

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,219
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018