Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 153,500
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 76,705

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 198,302

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 67,502

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 316,464

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 14,129

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 53,170

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 145,144

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 282,494

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 201,194

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 101,528

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 374,028
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 110,833
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,324

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 350,352
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 210,630

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 119,206

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 225,616

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 155,280

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 576,177

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 19,119
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 359,682

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,323
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018