Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 25,724

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.7 90,762

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 55,728

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 297,994

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 13,093

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 48,601

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 136,694

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 267,768

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 193,473

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,273

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 357,334
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 106,914
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,265

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 337,365
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 204,208

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,005

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 218,407

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 148,312

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 554,617

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 340,451

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,194
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017