Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.8 48,430

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 53,584

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 293,824

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 12,993

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 48,141

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 135,569

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 265,650

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,510

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,808

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 355,361
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 106,554
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,043

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 336,110
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 203,459

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 112,315

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 217,687

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 147,476

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 552,173

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 338,690

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,956
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017