Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 134,051
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 65,840

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.4 166,877

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 62,418

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 309,191

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 13,604

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 51,108

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,122

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 274,502

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 197,283

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 98,977

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 366,001
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 108,789
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,658

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 345,051
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 207,600

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 116,000

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 222,164

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 151,992

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 565,704

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 18,586
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 349,766

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017