Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 115,421
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 56,020

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.4 150,100

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 60,185

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 305,609

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 13,410

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 50,052

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 139,367

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 271,918

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 195,770

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 97,900

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 362,778
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 107,987
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,658

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 342,674
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 206,337

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 114,764

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 220,693

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 150,519

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 561,533

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 346,264

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017