Giriş Kayıt
Aaron Kramer

Aaron Kramer


Görsel Efekt

Aaron Kramer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.3 47,159

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 289,721

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 12,601

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 46,783

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 133,355

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 262,325

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 190,565

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 94,680

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 350,492
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 105,621
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 35,755

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 333,222
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 201,937

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 110,700

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 215,783

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 145,716

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 546,653

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 17,924
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 335,611

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017