Giriş Kayıt
Dave Corfield

Dave Corfield


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Yönetmeni

Dave Corfield, görsel efekt, animasyon, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sanat Yönetmeni 8.0 745
2013 Belgesel Görsel Efekt 7.5 55
2012 Belgesel Animasyon 7.5 188
2012 Belgesel Görsel Efekt 8.2 99
2007 Tarihi Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Vikings (12,688) Shameless (6,988) Black Mirror (5,845) The Flash (4,155) Star Trek: Discovery (2,325) The Big Bang Theory (1,509) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,114) Black Lightning (1,066) Stranger Things (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018