Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Komedi Dublör 6.0 133
2017 Biyografi Dublör    

Pes Etme
2017 Biyografi Dublör 7.5 3,061
2017 Aksiyon Dublör 8.3 235,543

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.6 231,872

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.2 22,858

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.6 44,265
2017 Aksiyon Dublör 6.0 23,662
2017 Komedi Dublör 8.7 1,504
2017 Dram Dublör 6.8 2,810
2017 Dram Dublör 5.5 1,518
2016 Komedi Dublör 7.4 38,740

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 362,062

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 120,939

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 159,722
2016 Aksiyon Dublör 6.6 166,638

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 61,937

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 108,980
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.0 301,638
2016 Dram Dublör 7.4 6,040
2016 Suç Dublör 6.9 7,423
2016 Dram Dublör 8.4 35,711
2016 Dram Dublör 7.8 17,364

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.9 8,808

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 231,244

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 168,795

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 168,973
2015 Suç Dublör 7.8 48,658

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.6 50,189

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 86,069
2015 Aksiyon Dublör 7.3 5,072
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 54,729
2015 Komedi Dublör 6.2 111,324

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 53,232

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 460,708

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 366,469

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,111,361

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 151,452

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 182,568
2014 Aksiyon Dublör 7.9 166,116

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 215,002

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 244,840

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 45,330
2014 Dram Dublör 8.3 45,762

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 906,315

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 256,860

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 100,050

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 132,445

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 170,521

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 509,807

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 610,606
2013 Suç Dublör 8.3 58,620
2013 Suç Dublör 7.5 77,622
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 579,730

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 251,820

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 100,704

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,263,800

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 109,858

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 88,518

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,631

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 225,484

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 131,564

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 117,004
2011 Suç Dublör 8.4 256,826

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 63,796

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 141,100

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 73,505

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 72,344

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 565,048

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 457,733

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 212,994

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 50,458
2010 Suç Dublör 7.5 24,653

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 261,543

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,644,666

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 134,323

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 238,916

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 893,470

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 27,519
2009 Macera Dublör 7.7 422,515

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 161,573

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 72,365

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 66,993

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,237

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 186,706

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 361,165

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 97,866
1999 Suç Dublör 8.1 58,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017