Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trainwreck (2015), Trendeki Kız (2016), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör    

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.8 8,296
2017 Aksiyon Dublör 5.6 3,461
2017 Dram Dublör 7.0 2,204
2017 Dram Dublör 5.5 844
2017 Dram Dublör    
2016 Komedi Dublör 7.5 26,145

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 293,998

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 102,242

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 147,784
2016 Aksiyon Dublör 6.7 150,900

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 54,257

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 97,136
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.1 275,634
2016 Dram Dublör 7.5 5,451
2016 Dram Dublör 8.4 30,128
2016 Dram Dublör 7.9 16,409

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.9 7,478

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 217,975

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 159,605

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 159,392
2015 Suç Dublör 7.8 44,598

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 46,362

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 82,906
2015 Aksiyon Dublör 7.4 4,858
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 51,968
2015 Komedi Dublör 6.3 106,379

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 50,884

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 440,356

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 353,342

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,047,888

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 146,820

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 178,534
2014 Aksiyon Dublör 7.9 155,295

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 209,715

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 237,909

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 44,152
2014 Dram Dublör 8.3 44,349

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 865,233

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 249,887

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 96,738

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 124,504

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 166,520

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 492,364

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 591,074
2013 Suç Dublör 8.3 55,067
2013 Suç Dublör 7.5 76,294
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 564,408

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 245,402

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,685

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,222,737

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 107,964

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 85,764

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 278,393

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 220,680

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 129,258
2011 Dram Dublör 8.4 249,843

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 114,627

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 62,097

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 136,550

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 71,325

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 70,210

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 550,055

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 444,460

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 208,644

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 49,371
2010 Suç Dublör 7.5 23,344

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 255,824

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,583,769

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 130,668

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 233,165

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 855,687

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 26,398
2009 Macera Dublör 7.7 409,448

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 157,829

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 70,621

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 65,589

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,495

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 182,325

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 351,385

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 95,812
1999 Suç Dublör 8.1 56,597
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017