Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trainwreck (2015), Trendeki Kız (2016), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Dublör    

Son Macera
2017 Komedi Dublör    
2017 Dram Dublör    
2017 Dram Dublör 5.8 405
2016 Komedi Dublör 7.7 12,219

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.7 222,323

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.6 80,776

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.4 136,668
2016 Aksiyon Dublör 6.7 138,895

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 49,871

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.4 86,861
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.1 247,766
2016 Dram Dublör 7.5 4,706
2016 Dram Dublör 7.9 15,815
2016 Dram Dublör 8.4 23,994

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.8 6,340

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 209,688

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 154,351

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.4 154,429
2015 Suç Dublör 7.8 43,302

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 43,433

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 81,114
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 50,827
2015 Komedi Dublör 6.3 103,106
2015 Dram Dublör 7.3 4,615

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 49,819

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 428,018

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 345,745

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,013,766

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 144,434
2014 Suç Dublör 7.9 149,899

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 176,161

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 207,011

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 234,388

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 43,396
2014 Dram Dublör 8.3 43,520

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 841,559

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 246,201

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,330

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 119,804

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 164,013

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 482,840

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 580,567
2013 Suç Dublör 8.3 51,914
2013 Suç Dublör 7.5 75,628
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 556,145

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 241,635

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,809

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,200,047

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 106,953

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 84,119

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 275,167

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 218,002

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 128,016
2011 Dram Dublör 8.4 244,073

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 113,315

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 61,158

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 134,133

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 70,163

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 68,943

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 538,917

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 437,296

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 206,312

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 48,862

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 252,984

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,549,617

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 128,776

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 230,015

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 835,818

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 10,864
2010 Korku Dublör 6.1 26,398
2010 Suç Dublör 7.5 22,808
2009 Macera Dublör 7.7 402,708

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 155,566

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.7 69,819

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 64,888

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,058

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 179,911

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 346,135

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 94,745
1999 Suç Dublör 8.1 55,528
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017