Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör 8.8 379,999

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.4 34,417
2018 Dram Dublör 7.5 4,360
2017 Komedi Dublör 5.5 251
2017 Biyografi Dublör 7.2 76,499

Pes Etme
2017 Biyografi Dublör 7.0 24,453
2017 Aksiyon Dublör 8.0 396,746

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 334,042

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.2 32,984

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.6 57,086
2017 Aksiyon Dublör 6.0 30,679
2017 Komedi Dublör 8.7 19,744
2017 Dram Dublör 6.8 3,107
2017 Dram Dublör 5.3 1,662
2016 Komedi Dublör 7.4 47,068

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 428,214

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 134,167

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 170,372
2016 Aksiyon Dublör 6.6 176,213

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 67,933

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 119,875
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.0 321,986
2016 Dram Dublör 7.4 7,042
2016 Suç Dublör 6.9 7,922
2016 Dram Dublör 8.4 44,065
2016 Dram Dublör 7.8 18,295

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 6.0 9,738

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 245,263

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 178,830

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 185,558
2015 Suç Dublör 7.8 51,808

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 55,131

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 89,412
2015 Aksiyon Dublör 7.3 5,304
2015 Dram Dublör 7.2 3,647

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 57,021
2015 Komedi Dublör 6.2 116,111

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 55,809

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.7 483,408

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 379,445

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,183,454

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 155,963

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 186,621
2014 Aksiyon Dublör 7.9 177,552

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 220,441

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 251,396

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 47,068
2014 Dram Dublör 8.3 47,151

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 956,312

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 264,068

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 103,884

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 141,748

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 175,009

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 525,939

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 639,398
2013 Suç Dublör 8.3 64,003
2013 Suç Dublör 7.4 79,023
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 595,285

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 258,121

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 102,717

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,312,412

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 111,839

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 91,456

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 292,296

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 230,739

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 134,132

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 120,042
2011 Suç Dublör 8.4 266,474

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 65,385

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.4 146,444

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 76,158

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 74,329

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 580,652

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 469,886

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 219,050

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 51,525
2010 Suç Dublör 7.5 26,243

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 267,585

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,719,067

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 138,098

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 244,909

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 937,617

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 28,920
2009 Macera Dublör 7.7 434,868

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 165,451

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 74,438

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 68,466

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,923

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 191,500

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 372,207

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 99,858
1999 Suç Dublör 8.0 61,753
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018