Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Komedi Dublör    
2017 Biyografi Dublör 7.6 587
2017 Aksiyon Dublör 8.4 216,153

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.9 158,453

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.2 16,888

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.6 38,162
2017 Aksiyon Dublör 6.0 21,337
2017 Dram Dublör 6.8 2,711
2017 Dram Dublör 5.4 1,462
2016 Komedi Dublör 7.4 35,747

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 345,484

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 115,842

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 156,868
2016 Aksiyon Dublör 6.7 162,887

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 59,919

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 106,215
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.0 295,313
2016 Dram Dublör 7.4 5,890
2016 Dram Dublör 8.4 34,224
2016 Dram Dublör 7.9 17,039

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.9 8,483

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 227,208

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 165,886

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 165,727
2015 Suç Dublör 7.8 47,501

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.6 48,832

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 85,028
2015 Aksiyon Dublör 7.3 4,989
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 54,061
2015 Komedi Dublör 6.3 110,001

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 52,473

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 454,129

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 362,276

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,092,173

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 150,131

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 181,493
2014 Aksiyon Dublör 7.9 162,136

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 213,174

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 242,540

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 44,936
2014 Dram Dublör 8.3 45,315

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 893,383

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 254,671

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 99,040

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 129,445

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 169,209

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 504,379

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 604,385
2013 Suç Dublör 8.3 57,774
2013 Suç Dublör 7.5 77,223
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 574,638

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 249,833

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 100,231

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,251,702

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 109,253

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 87,666

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 282,688

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 223,972

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 130,855

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 116,342
2011 Suç Dublör 8.4 254,668

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 63,364

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 139,521

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 72,911

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 71,833

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 560,764

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 453,642

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 211,638

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 50,131
2010 Suç Dublör 7.5 24,024

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 259,508

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,626,119

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 133,211

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 237,231

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 881,812

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 27,238
2009 Macera Dublör 7.7 418,494

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 160,405

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 71,741

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 66,611

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,944

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 185,252

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 357,998

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 97,310
1999 Suç Dublör 8.1 58,048
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017