Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 8.9 29,855

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 8.0 103,779

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.5 4,806

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.7 15,867
2017 Aksiyon Dublör 6.0 15,345
2017 Dram Dublör 6.9 2,443
2017 Dram Dublör 5.2 1,141
2017 Dram Dublör    
2016 Komedi Dublör 7.4 31,245

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 321,846

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 109,155

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 152,765
2016 Aksiyon Dublör 6.7 157,757

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 57,318

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 101,911
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.0 287,069
2016 Dram Dublör 7.5 5,705
2016 Dram Dublör 8.4 32,361
2016 Dram Dublör 7.9 16,708

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.9 8,042

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 222,427

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 162,344

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 162,232
2015 Suç Dublör 7.8 45,755

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.6 47,704

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 83,953
2015 Aksiyon Dublör 7.4 4,881
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 53,071
2015 Komedi Dublör 6.3 108,075

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 51,609

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 446,907

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 357,693

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,067,943

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 148,209

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 180,094
2014 Aksiyon Dublör 7.9 158,723

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 211,143

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 240,155

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 44,541
2014 Dram Dublör 8.3 44,835

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 878,059

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 252,022

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 97,866

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 126,833

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 167,791

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 498,090

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 597,662
2013 Suç Dublör 8.3 56,696
2013 Suç Dublör 7.5 76,740
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 568,980

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 247,485

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 99,517

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,236,376

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 108,595

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 86,639

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 280,465

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 222,256

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 129,990
2011 Dram Dublör 8.4 252,051

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 115,436

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 62,685

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 137,876

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 72,173

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 70,966

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 555,386

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 448,948

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 210,033

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 49,727
2010 Suç Dublör 7.5 23,698

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 257,559

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,603,158

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 131,861

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 235,150

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 867,683

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 26,398
2009 Macera Dublör 7.7 413,749

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 159,087

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 71,154

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 66,050

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,702

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 183,657

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 354,456

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 96,572
1999 Suç Dublör 8.1 57,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017