Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör    

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.6 1,843

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.8 8,977
2017 Aksiyon Dublör 5.9 7,655
2017 Dram Dublör 6.9 2,314
2017 Dram Dublör 5.5 888
2017 Dram Dublör    
2016 Komedi Dublör 7.4 28,391

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 307,649

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 105,522

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 150,328
2016 Aksiyon Dublör 6.7 154,518

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 55,658

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 99,624
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.1 281,938
2016 Dram Dublör 7.5 5,578
2016 Dram Dublör 8.4 31,428
2016 Dram Dublör 7.9 16,539

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.9 7,799

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 220,063

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 160,947

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 160,726
2015 Suç Dublör 7.8 44,867

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 47,140

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 83,412
2015 Aksiyon Dublör 7.4 4,881
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 52,630
2015 Komedi Dublör 6.3 107,323

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 51,232

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 443,529

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 355,398

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,057,411

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 147,517

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 179,168
2014 Aksiyon Dublör 7.9 157,312

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 210,420

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 239,020

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 44,333
2014 Dram Dublör 8.3 44,591

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 871,322

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 250,931

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 97,269

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 125,714

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 167,130

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 494,906

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 594,224
2013 Suç Dublör 8.3 55,998
2013 Suç Dublör 7.5 76,492
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 566,590

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 246,390

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 99,038

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,229,385

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 108,316

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 86,182

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 279,318

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 221,443

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 129,586
2011 Dram Dublör 8.4 250,987

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 115,021

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 62,405

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 137,101

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 71,765

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 70,477

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 552,772

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 446,516

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 209,358

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 49,540
2010 Suç Dublör 7.5 23,508

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 256,620

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,592,902

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 131,254

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 234,114

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 861,275

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 26,398
2009 Macera Dublör 7.7 411,390

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 158,481

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 70,877

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 65,808

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,589

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 182,982

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 352,842

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 96,191
1999 Suç Dublör 8.1 56,989
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017