Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.4 13,273
2018 Dram Dublör 7.3 1,924
2017 Komedi Dublör 5.5 232
2017 Biyografi Dublör 7.2 64,205

Pes Etme
2017 Biyografi Dublör 7.0 22,660
2017 Aksiyon Dublör 8.0 380,465

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 306,543

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.2 31,043

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.6 55,197
2017 Aksiyon Dublör 6.0 29,581
2017 Komedi Dublör 8.8 17,899
2017 Dram Dublör 6.8 3,043
2017 Dram Dublör 5.3 1,626
2016 Komedi Dublör 7.4 45,770

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 402,806

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 131,848

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 166,634
2016 Aksiyon Dublör 6.6 174,035

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 66,285

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 116,781
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.0 316,168
2016 Dram Dublör 7.4 6,816
2016 Suç Dublör 6.9 7,774
2016 Dram Dublör 8.4 40,483
2016 Dram Dublör 7.8 18,119

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 6.0 9,535

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 242,940

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 176,429

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 181,875
2015 Suç Dublör 7.8 51,056

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 53,821

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 88,586
2015 Aksiyon Dublör 7.3 5,222
2015 Dram Dublör 7.2 3,647

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 56,474
2015 Komedi Dublör 6.2 114,899

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 55,285

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.7 478,459

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 376,867

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,166,726

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 154,761

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 185,450
2014 Aksiyon Dublör 7.9 174,434

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 219,429

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 249,862

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 46,738
2014 Dram Dublör 8.3 46,786

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 944,925

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 262,430

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 102,875

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 139,380

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 173,953

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 522,128

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 628,362
2013 Suç Dublör 8.3 61,345
2013 Suç Dublör 7.5 78,709
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 592,027

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 256,555

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 102,268

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,300,380

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 111,324

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 90,746

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 290,600

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 229,465

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 133,507

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 119,171
2011 Suç Dublör 8.4 264,012

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 64,947

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 145,127

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 75,568

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 73,867

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 576,221

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 467,227

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 217,827

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 51,249
2010 Suç Dublör 7.5 25,809

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 266,003

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,700,039

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 137,197

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 243,423

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 927,552

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 28,597
2009 Macera Dublör 7.7 431,613

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 164,492

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 73,951

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 68,114

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,858

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 190,314

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 369,423

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 99,334
1999 Suç Dublör 8.1 61,010
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,997) Den of Thieves (2,922) Maze Runner: The Death Cure (2,702) Winchester (2,451) Hostiles (2,225) 12 Strong (1,773) A martfüi rém (1,639) The Commuter (1,309) Submergence (1,171) Bleeding Steel (1,170)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018