Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trendeki Kız (2016), Trainwreck (2015), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Dram Dublör 8.5 11
2017 Komedi Dublör 5.6 197
2017 Biyografi Dublör 7.3 41,341

Pes Etme
2017 Biyografi Dublör 7.0 19,322
2017 Aksiyon Dublör 8.1 350,432

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 282,918

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.2 28,216

Son Macera
2017 Komedi Dublör 6.6 51,659
2017 Aksiyon Dublör 6.0 28,066
2017 Komedi Dublör 8.8 15,008
2017 Dram Dublör 6.8 2,962
2017 Dram Dublör 5.3 1,597
2016 Komedi Dublör 7.4 43,839

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 387,907

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.5 128,172

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 164,252
2016 Aksiyon Dublör 6.6 171,359

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 64,530

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 113,256
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.0 310,845
2016 Dram Dublör 7.4 6,500
2016 Suç Dublör 6.9 7,639
2016 Dram Dublör 8.4 38,109
2016 Dram Dublör 7.8 17,853

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 6.0 9,297

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 238,942

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 173,815

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.3 177,487
2015 Suç Dublör 7.8 50,202

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 52,714

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 87,619
2015 Aksiyon Dublör 7.3 5,176
2015 Dram Dublör 7.2 3,647

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 55,797
2015 Komedi Dublör 6.2 113,465

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 54,474

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 471,851

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 373,256

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 1,144,369

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 153,533

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 184,244
2014 Aksiyon Dublör 7.9 171,190

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 217,856

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 248,081

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 46,297
2014 Dram Dublör 8.3 46,433

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 928,642

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 260,489

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 101,583

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 136,844

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 172,763

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 517,852

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 621,431
2013 Suç Dublör 8.3 59,929
2013 Suç Dublör 7.5 78,346
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 587,746

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 254,641

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 101,676

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,284,844

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 110,730

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 89,912

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 288,355

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 227,985

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 132,644

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 118,225
2011 Suç Dublör 8.4 260,951

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 64,512

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 143,649

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 74,731

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 73,283

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 572,116

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 463,986

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 216,209

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 50,963
2010 Suç Dublör 7.5 25,430

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 264,114

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,677,264

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 136,119

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 241,744

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 913,195

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Korku Dublör 6.1 28,211
2009 Macera Dublör 7.7 428,138

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 163,429

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.8 73,422

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 67,680

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,633

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 188,852

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 366,263

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 98,798
1999 Suç Dublör 8.1 60,242
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018