Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Fichera

Mark Fichera


Dublör, Oyuncu

Mark Fichera, dublör, oyuncu. Yargıç (2014), Trainwreck (2015), The Night Of (2016), Hayalet Sevgililerim (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Dram Dublör    
2017 Dram Dublör    
2016 Komedi Dublör 7.7 5,691

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.9 170,762

Trendeki Kız
2016 Dram Dublör 6.6 57,072

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.4 130,128
2016 Aksiyon Dublör 6.7 128,994

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Dublör 6.0 46,943

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.4 80,569
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Aksiyon Dublör 7.1 238,344
2016 Komedi Dublör    
2016 Dram Dublör 7.5 4,224
2016 Dram Dublör 7.9 15,411
2016 Dram Dublör 8.4 22,455

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Dublör 5.8 5,679

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 203,280

Stajyer
2015 Komedi Dublör 7.1 150,628

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Dublör 6.4 151,505
2015 Suç Dublör 7.9 42,407

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 41,560

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 80,073
2015 Dram Dublör 7.3 3,261

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 50,102
2015 Komedi Dublör 6.3 101,637
2015 Dram Dublör 7.3 4,425

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 49,014

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.8 419,845

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 340,537

Yıldızlararası
2014 Macera Dublör 8.6 994,198

Yargıç
2014 Suç Dublör 7.4 142,890

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 174,783

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 205,665

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 232,490

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 42,932
2014 Dram Dublör 8.3 43,083

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 827,707

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 244,058

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 94,543

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 117,139

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 162,499

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 477,217

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 575,429
2013 Suç Dublör 8.3 50,890
2013 Suç Dublör 7.5 75,269
2013 Macera Oyuncu 5.9 6,268

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 550,936

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 239,503

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,265

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,187,927

Vahşiler
2012 Suç Dublör 6.5 106,375

Haber Stüdyosu
2012 Dram Dublör 8.6 83,296

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 273,636

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 216,681

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 127,420
2011 Dram Dublör 8.4 240,642

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 112,501

Senden Önce
2011 Komedi Dublör 6.1 60,675

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 132,712

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 69,384

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 68,449

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Dublör 7.8 534,501

Limit Yok
2011 Gizem Dublör 7.4 433,092

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 205,019

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Dublör 6.2 48,513

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 251,333

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,531,091

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 127,816

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 228,463

Zindan Adası
2010 Gizem Dublör 8.1 824,370

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 10,864
2010 Korku Dublör 6.1 26,398
2010 Suç Dublör 7.5 22,518
2009 Macera Dublör 7.7 399,152

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 154,346

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Dublör 5.7 69,312

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Dublör 5.9 64,476

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 53,897

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 178,747

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 343,414

30 Rock 1
2006 Komedi Dublör 8.2 94,102
1999 Suç Dublör 8.1 54,898
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017