Giriş Kayıt
Jeet Matharru

Jeet Matharru (54)


Yönetmen Asistanı

Jeet Matharru, 17 Nisan 1964 Bombay, Hindistan doğumlu yönetmen asistanı. Ikke Pe Ikka (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1964
Doğum Yeri: Bombay, Hindistan
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 290
1994 30 Müzikal Yönetmen Asistanı 4.9 282
1991 27 Yönetmen Asistanı 5.7 31
1989 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 94
1989 25 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 63
1989 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018