Giriş Kayıt
Jeet Matharru

Jeet Matharru (53)


Yönetmen Asistanı

Jeet Matharru, 17 Nisan 1964 Bombay, Hindistan doğumlu yönetmen asistanı. Ikke Pe Ikka (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1964
Doğum Yeri: Bombay, Hindistan
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 290
1994 30 Müzikal Yönetmen Asistanı 4.9 282
1991 27 Yönetmen Asistanı 5.7 31
1989 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 94
1989 25 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 63
1989 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017