Giriş Kayıt
Jeet Matharru

Jeet Matharru (53)


Yönetmen Asistanı

Jeet Matharru, 17 Nisan 1964 Bombay, Hindistan doğumlu yönetmen asistanı. Ikke Pe Ikka (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1964
Doğum Yeri: Bombay, Hindistan
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 290
1994 30 Müzikal Yönetmen Asistanı 4.9 282
1991 27 Yönetmen Asistanı 5.7 31
1989 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 94
1989 25 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 63
1989 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71
Film Altyazıları
Gold (2,557) Personal Shopper (1,689) Get Out (1,685) Logan (1,485) Silence (1,392) The Age of Shadows (1,004) Split (957) La La Land (923) Rings (868) The Fate of the Furious (851)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,096) The Flash (4,806) Into the Badlands (3,226) Gotham (2,321) The Blacklist (1,829) Fargo (1,753) Game of Thrones (1,492) Vikings (1,430) The Last Kingdom (1,427) Billions (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017