Giriş Kayıt
Lesley-Ann Brandt

Lesley-Ann Brandt


Oyuncu

Lesley-Ann Brandt, oyuncu. Drift (2013), Lucifer (2015), (2010) Spartaküs: Kan ve Kum (2010), (2011) Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
9.7 (32 Oy)
  • Currently 194.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.3 92,454
2015 Aksiyon Oyuncu 4.0 288
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,638
2013 Dram Oyuncu 6.3 4,001
2013 Dram Oyuncu 5.1 133
2012 Dram Oyuncu 6.6 75
2011 Aksiyon Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 5.0 881

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 76,818
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
2010 Dram Oyuncu 7.9 476

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 189,619
2009 Komedi Oyuncu    
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 38,895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017