Giriş Kayıt
Miki Suga

Miki Suga


Oyuncu

Miki Suga, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 157
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 2,570
2007 Animasyon Oyuncu 8.3 968
2007 Animasyon Oyuncu    

Saniyede Beş Santimetre
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 39,165
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018