Giriş Kayıt
Susan Wrubel

Susan Wrubel


Yapımcı

Susan Wrubel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 6.9 497
2016 Aksiyon Yapımcı 7.5 229

Kördüğüm
2015 Komedi Yapımcı 6.2 10,627
2015 Korku Yapımcı 5.7 11,243

Unutma Beni
2014 Dram Çeşitli 7.5 100,486
2014 Belgesel 6.8 927

Akşamdan Kalanlar
2013 Dram 6.1 49,323
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017