Giriş Kayıt
Susan Wrubel

Susan Wrubel


Yapımcı

Susan Wrubel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.4 64
2017 Dram Yapımcı 5.1 226
2017 Dram Yapımcı 5.0 1,225
2016 Belgesel Yapımcı 6.9 497
2016 Aksiyon Yapımcı 7.5 229

Kördüğüm
2015 Komedi Yapımcı 6.2 12,387
2015 Korku Yapımcı 5.7 12,601

Unutma Beni
2014 Dram Çeşitli 7.5 108,865
2014 Belgesel 6.8 927

Akşamdan Kalanlar
2013 Dram 6.1 51,409
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018