Giriş Kayıt
Susan Wrubel

Susan Wrubel


Yapımcı

Susan Wrubel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 6.9 497
2016 Aksiyon Yapımcı 7.5 229

Kördüğüm
2015 Komedi Yapımcı 6.3 8,845
2015 Korku Yapımcı 5.7 9,928

Unutma Beni
2014 Dram Çeşitli 7.5 94,402
2014 Belgesel 6.8 927

Akşamdan Kalanlar
2013 Dram 6.1 47,746
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017