Giriş Kayıt
Susan Wrubel

Susan Wrubel


Yapımcı

Susan Wrubel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.4 64
2017 Dram Yapımcı 6.1 117
2016 Belgesel Yapımcı 6.9 497
2016 Aksiyon Yapımcı 7.5 229

Kördüğüm
2015 Komedi Yapımcı 6.2 11,266
2015 Korku Yapımcı 5.7 11,799

Unutma Beni
2014 Dram Çeşitli 7.5 103,441
2014 Belgesel 6.8 927

Akşamdan Kalanlar
2013 Dram 6.1 50,050
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,679) Dunkirk (3,879) Stronger (2,657) It (2,144) Mother! (1,437) American Made (1,378) Loving Vincent (1,304) Kingsman: The Golden Circle (1,297) The Foreigner (617) Flatliners (616)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,815) Shameless (5,992) Mr. Robot (4,472) Game of Thrones (3,058) Peaky Blinders (1,995) Manhunt: Unabomber (1,962) Lucifer (1,581) Designated Survivor (1,473) Supernatural (1,343) The Big Bang Theory (1,076)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017