Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kai Kemper

Kai Kemper


Dublör, Oyuncu

Kai Kemper, dublör, oyuncu. Fast Track: No Limits (2008), Final Contract: Death on Delivery (2006), Aap Kaa Surroor: The Moviee - The Real Luv Story (2007), Der Clown (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Dublör 5.1 2,010
2007 Dram Dublör 2.2 1,394
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 732
2005 Aksiyon Dublör 4.3 503

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Dublör 6.4 3,742
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017