Giriş Kayıt
Cláudio Domingos

Cláudio Domingos


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Cláudio Domingos, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 1,701
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 754
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 626
2003 Komedi Sanat Bölümü    

Bir Köpeğin Vasiyeti
2000 Macera Sanat Bölümü 8.5 6,433
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017