Giriş Kayıt
Cláudio Domingos

Cláudio Domingos


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Cláudio Domingos, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 1,701
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 754
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 626
2003 Komedi Sanat Bölümü    

Bir Köpeğin Vasiyeti
2000 Macera Sanat Bölümü 8.5 6,433
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017