Giriş Kayıt
Cláudio Domingos

Cláudio Domingos


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Cláudio Domingos, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 1,701
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 754
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 626
2003 Komedi Sanat Bölümü    

Bir Köpeğin Vasiyeti
2000 Macera Sanat Bölümü 8.5 6,433
Film Altyazıları
Gold (2,885) Personal Shopper (2,133) Silence (1,839) Get Out (1,817) Logan (1,704) The Age of Shadows (1,136) Split (1,129) La La Land (1,105) The Fate of the Furious (1,067) Rings (965)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,963) The Flash (6,106) Into the Badlands (3,511) Gotham (2,796) Fargo (2,171) The Blacklist (2,000) Game of Thrones (1,734) Vikings (1,673) The Last Kingdom (1,531) Billions (1,486)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017