Giriş Kayıt
Krzysztof Rak

Krzysztof Rak


Yapımcı, Senarist

Krzysztof Rak, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.3 378
2014 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.8 2,823
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Çeşitli
   
2012 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.5 558
2009 Aksiyon Senarist 5.2 143
Dizi Altyazıları
Fargo (5,964) Arrow (5,398) American Gods (4,713) The Flash (4,594) The 100 (4,085) 12 Monkeys (3,248) Better Call Saul (3,041) Supernatural (2,736) Game of Thrones (2,677) The Blacklist (2,606)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017