Giriş Kayıt
Krzysztof Rak

Krzysztof Rak


Yapımcı, Senarist

Krzysztof Rak, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.3 294
2014 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.8 2,823
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Çeşitli
   
2012 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.5 558
2009 Aksiyon Senarist 5.2 143
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017