Giriş Kayıt
Julia Hapney

Julia Hapney


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu, Görsel Efekt

Julia Hapney, makyaj, Özel efekt, oyuncu, görsel efekt. Bound to Vengeance (2015), Inner Demons (2014), The Coed and the Zombie Stoner (2014), (2012) Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Juli Hapney
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2018 Komedi Makyaj    
2017 Gerilim Makyaj 6.9 28
2017 Kısa Metraj Makyaj    
2017 Korku Makyaj
Özel Efekt
   
2017 Korku Özel Efekt    
2016 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
   
2015 Korku Makyaj 5.6 4,489
2015 Aksiyon Makyaj 4.9 98
2015 Kısa Metraj Makyaj 7.6 56
2014 Korku Makyaj
Özel Efekt
5.7 402
2014 Korku Makyaj 5.2 1,691
2014 Komedi Makyaj 3.6 968

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.2 245,109
2014 Aksiyon Makyaj 3.0 157
2014 Aksiyon Özel Efekt 4.8 13,125
2014 Korku Makyaj 4.2 11,234
2013 Belgesel Makyaj 6.1 213
2013 Gerilim Makyaj    

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü
Özel Efekt
6.5 196,303
2013 Aksiyon Makyaj 8.1 207
2013 Kısa Metraj Makyaj 5.6 70
2013 Romantik Makyaj 6.6 128
2012 Komedi Özel Efekt 5.7 2,695
2012 Fantastik Özel Efekt    

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Makyaj 5.0 16,978
2012 Korku Özel Efekt
Çeşitli
2.7 224

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Özel Efekt 4.8 2,938
2012 Kısa Metraj Makyaj 7.8 37
2012 Kısa Metraj Makyaj 8.2 19
2011 Suç Görsel Efekt 4.7 3,778
2011 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
5.8 21
2011 Komedi Özel Efekt 5.9 9,416
2010 Komedi Makyaj
Oyuncu
7.2 73
2010 Korku Makyaj 8.0 171
2009 Komedi Özel Efekt 7.4 13,083

Kriminal
2005 Suç Özel Efekt 8.1 122,614
2003 Komedi Özel Efekt 8.9 232,336
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017