Giriş Kayıt
Wittly Jourdan

Wittly Jourdan


Oyuncu

Wittly Jourdan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Titanik 2
2010 Aksiyon Oyuncu    

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,429
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu    

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017