Giriş Kayıt
Wittly Jourdan

Wittly Jourdan


Oyuncu

Wittly Jourdan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Titanik 2
2010 Aksiyon Oyuncu    

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,808
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu    

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017