Giriş Kayıt
Wittly Jourdan

Wittly Jourdan


Oyuncu

Wittly Jourdan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Titanik 2
2010 Aksiyon Oyuncu    

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,280
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu    

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017