Giriş Kayıt
Wittly Jourdan

Wittly Jourdan


Oyuncu

Wittly Jourdan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Titanik 2
2010 Aksiyon Oyuncu    

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,624
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu    

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017