Giriş Kayıt
Nándor Lovas

Nándor Lovas


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nándor Lovas, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Iz sürücü (2008), Pascal Kütüphanesi (2010), Sadece Rüzgar (2012), No Place on Earth (2012) gibi yapımlarla biliniyor.29 Kasım 2014 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 29 Kasım 2014
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 8.2 26
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 3,869
2014 Dram Yapımcı
Senarist
5.6 302
2013 Suç Çeşitli 6.2 6,210
2012 Belgesel Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.0 711

Ölü Avrupa
2012 Dram Çeşitli 5.4 503

Sadece Rüzgar
2012 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.4 1,005
2012 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 251
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 96
2010 Dram Yapım Yöneticisi    

Pascal Kütüphanesi
2010 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
7.2 1,445

Iz sürücü
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 1,688
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018