Giriş Kayıt
Reg Tigerman

Reg Tigerman


Yapımcı

Reg Tigerman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı    
2014 Animasyon Yapımcı    
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli    
2005 Komedi Çeşitli 8.3 8,488
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017