Giriş Kayıt
Reg Tigerman

Reg Tigerman


Yapımcı

Reg Tigerman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.1 231
2016 Komedi Yapımcı 7.5 30
2015 Komedi Yapımcı    
2014 Animasyon Yapımcı    
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli 8.1 1,746
2009 Komedi Çeşitli    
2005 Komedi Çeşitli 8.3 8,488
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018