Giriş Kayıt
Reg Tigerman

Reg Tigerman


Yapımcı

Reg Tigerman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.1 231
2016 Komedi Yapımcı 7.5 30
2015 Komedi Yapımcı    
2014 Animasyon Yapımcı    
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli 8.1 1,746
2009 Komedi Çeşitli    
2005 Komedi Çeşitli 8.3 8,488
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018