Giriş Kayıt
Jay Gavin

Jay Gavin


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör, Yönetmen Asistanı

Jay Gavin, kameraman, görüntü yönetmeni, editör, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Jason Gavin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Görüntü Yönetmeni 3.4 201
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 362
2009 Korku Editör
Görüntü Yönetmeni
3.6 680
2008 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
4.7 2,622
2006 Korku Kameraman 3.5 1,314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017