Giriş Kayıt
Candice Patton

Candice Patton


Oyuncu

Candice Patton, Jackson, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Candice K. Patton
6.7 (15 Oy)
  • Currently 133.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 250,849

Misafir
2014 Gizem Oyuncu 6.7 77,690

Craigslist Katili
2011 Suç Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.6 2,415
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,434

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 213,811
2004 Komedi Oyuncu 8.5 147,350

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 64,231

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,949
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,376
Dizi Altyazıları
Westworld (5,254) The Expanse (2,175) La casa de papel (2,017) Colony (1,857) The 100 (1,796) Luke Cage (1,765) Genius (1,329) The Crossing (1,102) 12 Monkeys (977) Vikings (882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018