Giriş Kayıt
Candice Patton

Candice Patton


Oyuncu

Candice Patton, Jackson, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Candice K. Patton
7.1 (14 Oy)
  • Currently 141.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 242,544

Misafir
2014 Gizem Oyuncu 6.7 75,869

Craigslist Katili
2011 Suç Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.6 2,415
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,384

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 212,216
2004 Komedi Oyuncu 8.5 145,836

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 63,363

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,874
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018