Giriş Kayıt
Brian Bolman

Brian Bolman


Oyuncu, Makyaj, Sanat Bölümü

Brian Bolman, oyuncu, makyaj, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Makyaj 7.2 2,573
2017 Western Sanat Bölümü 8.5 14,885
2017 Western Çeşitli 4.0 473
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 435,653
2016 Komedi Oyuncu 6.4 772

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.6 143,091

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 141,207
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018