Giriş Kayıt
Hisaya Shiraiwa

Hisaya Shiraiwa


Yapımcı

Hisaya Shiraiwa, yapımcı. (2009) Sembol (2009), (2007) Dai-Nihonjin (2007), (2013) R100 (2013), (2010) Kılıçsız Samuray (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 6.0 1,793
2011 Komedi Yapımcı 6.1 10

Kılıçsız Samuray
2010 Komedi Yapımcı 6.9 662

Sembol
2009 Komedi Yapımcı 7.2 2,340
2007 Komedi Yapımcı 6.3 2,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017