Giriş Kayıt
Zeki Kahveci

Zeki Kahveci


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Zeki Kahveci, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 97,849
2015 Dram Yapımcı 6.8 9,820
2014 Gerilim 0 6.7 1,209
2014 Komedi 0 5.5 925

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon 0 6.3 250,601
2007 Dram Çeşitli 5.6 586
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017