Giriş Kayıt
Zeki Kahveci

Zeki Kahveci


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Zeki Kahveci, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 94,387
2015 Dram Yapımcı 6.8 9,820
2014 Gerilim 0 6.7 1,209
2014 Komedi 0 5.5 925

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon 0 6.3 249,705
2007 Dram Çeşitli 5.6 584
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017