Giriş Kayıt
Zeki Kahveci

Zeki Kahveci


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Zeki Kahveci, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 89,655
2015 Dram Yapımcı 6.8 9,820
2014 Gerilim 0 6.7 1,209
2014 Komedi 0 5.5 925

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon 0 6.3 248,759
2007 Dram Çeşitli 5.6 583
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017