Giriş Kayıt
Jack Harrison

Jack Harrison


Dublör, Oyuncu

Jack Harrison, dublör, oyuncu.

Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Dram Oyuncu
Dublör
9.2 12
2012 Dram Dublör    

Kasvet
2009 Korku Oyuncu
Dublör
2.9 546
1996 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017