Giriş Kayıt
Laurence Cohen

Laurence Cohen


Editör, Görsel Efekt

Laurence Cohen, editör, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Editorial Department 7.5 71,757

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Editorial Department 7.2 611,307
2013 Belgesel Görsel Efekt 7.4 4,504

Geçmişin Sırları
2012 Dram Editorial Department 6.4 27,990

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 570,198
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 594,811
2011 Dram Editorial Department 5.0 142

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 56,606
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017