Giriş Kayıt
Laurence Cohen

Laurence Cohen


Görsel Efekt, Editör

Laurence Cohen, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Editorial Department 7.5 73,966

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Editorial Department 7.2 635,722
2013 Belgesel Görsel Efekt 7.4 4,504

Geçmişin Sırları
2012 Dram Editorial Department 6.4 28,607

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 599,411
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 621,860
2011 Dram Editorial Department 5.0 142

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 58,138
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018