Giriş Kayıt
Laurence Cohen

Laurence Cohen


Görsel Efekt, Editör

Laurence Cohen, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Editorial Department 7.5 71,128

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Editorial Department 7.2 606,414
2013 Belgesel Görsel Efekt 7.4 4,504

Geçmişin Sırları
2012 Dram Editorial Department 6.4 27,896

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 564,771
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 586,995
2011 Dram Editorial Department 5.0 142

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 56,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017