Giriş Kayıt
Suat Saglam

Suat Saglam


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Suat Saglam, yapım yöneticisi, yapımcı. Mammon (2014), Game (2011), One Night in Istanbul (2014), O Kadın (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 88,943
2015 Dram Yapımcı 6.8 9,820
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.7 1,209
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 925

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 248,632
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.6 273
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 1,572
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 582
2006 Dram Çeşitli 7.5 9,401
2003 Game-Show Yapım Yöneticisi 3.0 3,600
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,863) Legion (6,979) Arrow (3,748) Legends of Tomorrow (2,170) Into the Badlands (2,087) The Blacklist (1,689) Vikings (1,611) Black Sails (1,555) Game of Thrones (1,455) 24: Legacy (1,440)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017