Giriş Kayıt
Suat Saglam

Suat Saglam


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Suat Saglam, yapım yöneticisi, yapımcı. Mammon (2014), Game (2011), One Night in Istanbul (2014), O Kadın (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 8.0 2,460

Cehennem
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 122,635
2015 Dram Yapımcı 6.8 9,820
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.7 1,429
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 925

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 261,961
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.6 273
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 1,572
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 599
2006 Dram Çeşitli 7.5 10,161
2003 Game-Show Yapım Yöneticisi 3.2 3,938
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018