Giriş Kayıt
Suat Saglam

Suat Saglam


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Suat Saglam, yapım yöneticisi, yapımcı. Mammon (2014), Game (2011), One Night in Istanbul (2014), O Kadın (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı    

Cehennem
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 114,962
2015 Dram Yapımcı 6.8 9,820
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.7 1,429
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 925

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 256,649
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.6 273
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 1,572
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 587
2006 Dram Çeşitli 7.5 9,870
2003 Game-Show Yapım Yöneticisi 3.1 3,797
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017