Giriş Kayıt
Brett Higginson

Brett Higginson


Brett Higginson, Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Kötü Ruh (2013), Terabithia Köprüsü (2007), Vahşiler Firarda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

6 Gün
2017 Aksiyon 0 6.2 10,670
2017 Aksiyon Çeşitli 6.8 355
2016 Dram 0 6.6 79
2016 Belgesel 0 8.2 310
2016 Aksiyon 0    

Vahşiler Firarda
2016 Macera 0 7.9 74,159
2016 Aksiyon 0 6.1 14,468
2015 Aksiyon 0 8.5 50,284
2015 Aksiyon 0 7.0 722
2015 Gizem 0 6.3 396
2014 Macera 0 7.2 47

Kötü Ruh
2013 Korku 0 6.5 140,017

Bay Pip
2012 Dram 0 7.2 3,116

İmparator
2012 Savaş 0 6.5 11,127
2012 Aksiyon 0 4.0 2,828
2011 Komedi 0 7.8 144
2011 Dram 0 8.3 3,656

Ayı Yogi
2010 Animasyon 0 4.6 18,099
2008 Dram 0 7.1 2,256

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon 0 6.5 168,585

Terabithia Köprüsü
2007 Macera 0 7.2 124,517
2006 Aksiyon 0 5.5 4,735

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera 0 6.9 321,458

Karabasan
2005 Dram 0 4.1 27,458
2005 Macera 0 6.2 8

Nehir Macerası
2004 Macera 0 5.9 40,017

Baba Ocağı
2004 Gizem 0 7.7 6,277
2002 Suç 0    
2002 Gerilim 0    
2001 Dram 0 7.0 1,455
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018