Giriş Kayıt
Brett Higginson

Brett Higginson


Brett Higginson, Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Kötü Ruh (2013), Terabithia Köprüsü (2007), Vahşiler Firarda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon 0 6.1 190
2017 Aksiyon Çeşitli 7.2 195
2016 Dram 0 6.6 79
2016 Belgesel 0 8.2 310
2016 Aksiyon 0    

Vahşiler Firarda
2016 Macera 0 7.9 57,819
2016 Aksiyon 0 6.1 13,205
2015 Aksiyon 0 8.6 42,010
2015 Aksiyon 0 6.9 708
2015 Gizem 0 6.3 396
2014 Macera 0 7.2 47

Kötü Ruh
2013 Korku 0 6.5 134,975

Bay Pip
2012 Dram 0 7.2 2,626

İmparator
2012 Savaş 0 6.5 11,127
2012 Aksiyon 0 4.0 2,828
2011 Dram 0 8.3 3,431

Ayı Yogi
2010 Animasyon 0 4.6 17,384
2008 Dram 0 7.1 2,256

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon 0 6.6 161,611

Terabithia Köprüsü
2007 Macera 0 7.2 119,015
2006 Aksiyon 0 5.5 4,735

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera 0 6.9 308,306

Karabasan
2005 Dram 0 4.1 27,204
2005 Macera 0 6.2 8

Nehir Macerası
2004 Macera 0 5.9 39,038

Baba Ocağı
2004 Gizem 0 7.7 6,277
2002 Suç 0    
2002 Gerilim 0    
2001 Dram 0 7.0 1,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017