Giriş Kayıt
Lenny Sanchez

Lenny Sanchez (52)


Sesler, Kameraman

Lenny Sanchez, 17 Eylül 1964 Espanola, New Meksika, ABD doğumlu sesler, kameraman. Kardeşler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1964
Doğum Yeri: Espanola, New Meksika, ABD
Diğer Bir İsmi: Leonard Sanchez
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Aksiyon Sesler 5.9 14,200
2015 51 Dram Sesler 7.3 8,045

Sinyal
2014 50 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 51,378
2013 49 Aksiyon Kameraman 3.2 283
2010 46 Dram Sesler 8.2 44

Kardeşler
2009 45 Dram Sesler 7.1 92,092
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017