Giriş Kayıt
Lenny Sanchez

Lenny Sanchez (52)


Sesler, Kameraman

Lenny Sanchez, 17 Eylül 1964 Espanola, New Meksika, ABD doğumlu sesler, kameraman. Kardeşler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1964
Doğum Yeri: Espanola, New Meksika, ABD
Diğer Bir İsmi: Leonard Sanchez
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Aksiyon Sesler 5.9 14,457
2015 51 Dram Sesler 7.3 8,356

Sinyal
2014 50 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 51,685
2013 49 Aksiyon Kameraman 3.2 283
2010 46 Dram Sesler 8.2 44

Kardeşler
2009 45 Dram Sesler 7.1 92,585
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017