Giriş Kayıt
Lenny Sanchez

Lenny Sanchez (52)


Sesler, Kameraman

Lenny Sanchez, 17 Eylül 1964 Espanola, New Meksika, ABD doğumlu sesler, kameraman. Kardeşler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1964
Doğum Yeri: Espanola, New Meksika, ABD
Diğer Bir İsmi: Leonard Sanchez
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 52 Aksiyon Sesler 5.8 13,697
2015 51 Dram Sesler 7.3 8,045

Sinyal
2014 50 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 50,984
2013 49 Aksiyon Kameraman 3.2 283
2010 46 Dram Sesler 8.2 44

Kardeşler
2009 45 Dram Sesler 7.1 91,516
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017