Giriş Kayıt
Lenny Sanchez

Lenny Sanchez (52)


Sesler, Kameraman

Lenny Sanchez, 17 Eylül 1964 Espanola, New Meksika, ABD doğumlu sesler, kameraman. Kardeşler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1964
Doğum Yeri: Espanola, New Meksika, ABD
Diğer Bir İsmi: Leonard Sanchez
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Aksiyon Sesler 5.9 14,689
2015 51 Dram Sesler 7.3 8,401

Sinyal
2014 50 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 51,980
2013 49 Aksiyon Kameraman 3.2 283
2010 46 Dram Sesler 8.2 44

Kardeşler
2009 45 Dram Sesler 7.1 92,955
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017