Giriş Kayıt
Junya Kawase

Junya Kawase


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Junya Kawase, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 169
2009 Dram Yapımcı 6.8 40
2009 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 29

Yeniden Doğuş
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 206

Duvar Adam
2006 Suç Yönetmen Asistanı 5.3 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017