Giriş Kayıt
Nick Nicolosi

Nick Nicolosi


Oyuncu

Nick Nicolosi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saf Kalpler
2017 Dram Oyuncu 6.8 219
2012 Aksiyon Oyuncu    
2011 Oyuncu 6.1 523
2010 Biyografi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 5.8 1,175
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018