Giriş Kayıt
Takashi Achiwa

Takashi Achiwa


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Takashi Achiwa, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 71
2013 Dram Yapımcı 5.3 161
2010 Suç Yapımcı 6.3 129
2007 Dram Yapımcı 5.7 95
2005 Yönetmen Asistanı 5.7 263
2001 Komedi Çeşitli 7.2 1,969
2001 Yönetmen Asistanı 7.2 78
1998 Dram Çeşitli 7.2 201
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018