Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 473,253

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 314,665

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 262,244

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 343,414
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,540

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,093

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 117,512
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 522,800

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 54,347
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 3,908

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 57,529

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 190,498
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 34,080
2005 Suç Çeşitli 6.9 21,731
2005 Suç Çeşitli 8.2 114,526
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 37,425
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,049
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 51,764
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 150,873
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,084

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 40,615
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017