Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 477,250

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 316,448

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 264,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 345,892
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,563

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,140

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 118,164
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 525,346

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 54,749
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 3,908

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 58,053

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 191,824
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 34,272
2005 Suç Çeşitli 6.9 21,825
2005 Suç Çeşitli 8.2 115,568
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 37,619
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,132
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 52,020
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,142
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,096

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 40,829
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017