Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 495,222

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 327,414

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 272,583

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 357,998
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,592

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,803

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 121,327
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 540,397

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 56,693
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 4,013

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 59,960

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 197,544
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Komedi Çeşitli 7.4 4,354
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 35,037
2005 Suç Çeşitli 6.9 22,377
2005 Suç Çeşitli 8.1 120,842
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 38,616
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,523
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 53,747
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,714
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,154

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 42,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017