Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 485,236

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 321,561

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 267,941

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 351,493
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,592

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,327

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 119,606
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 531,268

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 55,667
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 3,981

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 58,991

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 194,290
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 34,625
2005 Suç Çeşitli 6.9 22,067
2005 Suç Çeşitli 8.2 118,115
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 38,061
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,317
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 52,777
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,234
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,125

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 41,414
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017