Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 489,891

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 324,273

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 269,997

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 354,456
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,592

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,544

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 120,409
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 536,923

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 56,175
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 4,013

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 59,424

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 195,800
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 34,813
2005 Suç Çeşitli 7.0 22,194
2005 Suç Çeşitli 8.1 119,388
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 38,321
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,413
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 53,218
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,952
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,137

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 41,784
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017