Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 499,722

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 329,655

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 274,629

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 361,132
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,592

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,844

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,460

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 122,138
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 543,429

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 57,307
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 4,013

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 22,319

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 60,467

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 199,317
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Komedi Çeşitli 7.4 4,354
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506

Kriminal
2005 Suç Çeşitli 8.1 122,418
2005 Suç Çeşitli 6.9 35,236
2005 Suç Çeşitli 7.0 22,548
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 38,877
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,612
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 54,155
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,313
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,169

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 42,434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017