Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 480,387

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 317,851

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 265,544

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 347,900
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,589

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,140

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 118,610
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 527,504

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 55,041
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 3,948

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 58,432

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 192,763
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 34,386
2005 Suç Çeşitli 6.9 21,900
2005 Suç Çeşitli 8.2 116,408
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 37,767
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,193
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 52,258
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,980
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,108

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 41,001
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017