Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 483,016

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 319,944

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 266,928

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 349,788
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 6,162
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,592

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,327

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 119,106
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 529,657

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 55,350
2007 Dram Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.6 3,965

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,630

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 58,758

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 193,564
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506
2005 Suç Çeşitli 6.9 34,507
2005 Suç Çeşitli 6.9 22,001
2005 Suç Çeşitli 8.2 117,213
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 37,920
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,253
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 52,514
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,845
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,115

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 41,221
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017