Giriş Kayıt
Ian Novotny

Ian Novotny


Oyuncu

Ian Novotny, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 506,838

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 333,394

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 277,909

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 366,214
2008 Komedi Çeşitli 7.7 8,592

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.8 23,242

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,460

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 123,536
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 547,429

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 58,229
2007 Dram Çeşitli 6.8 1,137
2007 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.0 6,370
2007 Dram Çeşitli 7.6 4,013

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.1 22,319

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 61,305

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 204,923
2006 Dram Oyuncu 3.3 276
2006 Komedi Çeşitli 7.4 4,354
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,506

Kriminal
2005 Suç Çeşitli 8.1 124,973
2005 Suç Çeşitli 6.9 35,516
2005 Suç Çeşitli 7.0 22,821
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 39,312
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 15,843
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.0 55,234
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,226
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,194

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 43,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018