Giriş Kayıt
Bugra Gülsoy

Bugra Gülsoy (36)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Bugra Gülsoy, 22 Şubat 1982 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı. Kuzey Güney (2011), Görümce (2016), Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010), Gölgeler ve Suretler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1982
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.1 (10 Oy)
  • Currently 162/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Gerilim, Komedi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu    
2017 35 Dram Oyuncu
Senarist
5.8 323
2017 35 Komedi Senarist 8.6 2,070
2017 35 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.2 21
2016 34 Komedi Oyuncu 5.2 1,267
2015 Komedi Oyuncu 7.0 349
2014 Dram Oyuncu 5.3 45
2014 32 Gerilim Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.1 37
2013 Dram Oyuncu 7.9 139
2012 30 Dram Oyuncu 6.2 428
2011 Dram Oyuncu 7.5 6,440
2010 28 Dram Oyuncu 7.0 607
2010 Dram Oyuncu 5.5 4,300
2009 27 Dram Oyuncu 6.5 8,034
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018