Giriş Kayıt
Bugra Gülsoy

Bugra Gülsoy (36)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Bugra Gülsoy, 22 Şubat 1982 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı. Kuzey Güney (2011), Cebimdeki Yabanci (2018), Görümce (2016), Acı Tatlı Ekşi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1982
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
7.9 (11 Oy)
  • Currently 158.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,614
2018 Dram Oyuncu 7.5 182
2017 35 Dram Oyuncu
Senarist
6.1 502
2017 35 Komedi Senarist 7.7 2,531
2017 35 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 268
2016 34 Komedi Oyuncu 5.1 1,440
2015 Komedi Oyuncu 7.2 428
2014 Dram Oyuncu 5.2 46
2013 Dram Oyuncu 7.9 142
2013 31 Gerilim Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.1 37
2012 30 Dram Oyuncu 6.2 438
2011 Dram Oyuncu 7.6 6,624
2010 28 Dram Oyuncu 7.0 627
2010 Dram Oyuncu 5.6 4,444
2009 27 Dram Oyuncu 6.5 8,182
Dizi Altyazıları
Westworld (6,465) The Expanse (2,270) La casa de papel (2,172) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,845) Genius (1,381) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,080) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018