Giriş Kayıt
Chewie K. Darsow

Chewie K. Darsow (34)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Chewie K. Darsow, 09 Eylül 1983 Hastings, Minnesota, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Tatil Gibisi Yok (2008), (2011) Salgın (2011), (2010) Elm Sokağında Kabus (2010), (2012) Chicago Fire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1983
Doğum Yeri: Hastings, Minnesota, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Set Dekoratörü 4.3 161
2016 33 Komedi Sanat Bölümü 5.3 137
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.2 141
2016 33 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.3 318
2015 Aile Yapım Tasarımcısı 5.7 258
2015 32 Komedi Sanat Bölümü 6.2 179
2014 31 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 31 Dram Yapım Tasarımcısı    
2014 31 Korku Sanat Yönetmeni    
2014 31 Suç Yapım Tasarımcısı 5.3 90
2013 30 Dram Sanat Yönetmeni    

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 591,942
2012 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,492
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 26,124

Salgın
2011 28 Dram Sanat Bölümü 6.6 190,078
2011 28 Komedi Sanat Bölümü 4.0 171
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 7,286

Elm Sokağında Kabus
2010 27 Korku Sanat Bölümü 5.2 80,117
2009 26 Komedi Çeşitli 4.7 2,060

Halk Düşmanları
2009 26 Biyografi Çeşitli 7.0 244,773

Tatil Gibisi Yok
2008 25 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,139

Kara Şövalye
2008 25 Aksiyon Çeşitli 9.0 1,844,735
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.7 318,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017