Giriş Kayıt
Chewie K. Darsow

Chewie K. Darsow (33)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Chewie K. Darsow, 09 Eylül 1983 Hastings, Minnesota, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Tatil Gibisi Yok (2008), (2011) Salgın (2011), (2010) Elm Sokağında Kabus (2010), (2012) Chicago Fire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1983
Doğum Yeri: Hastings, Minnesota, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.2 141
2016 33 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.2 199
2015 32 Komedi Sanat Bölümü 6.2 179
2014 31 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 31 Dram Yapım Tasarımcısı    
2014 31 Korku Sanat Yönetmeni    
2014 31 Suç Yapım Tasarımcısı 5.3 90
2013 30 Dram Sanat Yönetmeni    

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 572,124
2012 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,492
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 24,547

Salgın
2011 28 Dram Sanat Bölümü 6.6 185,930
2011 28 Komedi Sanat Bölümü 4.0 171
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 7,286

Elm Sokağında Kabus
2010 27 Korku Sanat Bölümü 5.2 77,970
2009 26 Komedi Çeşitli 4.7 2,060

Halk Düşmanları
2009 26 Biyografi Çeşitli 7.0 238,754

Tatil Gibisi Yok
2008 25 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,139

Kara Şövalye
2008 25 Aksiyon Çeşitli 9.0 1,772,110
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.7 310,017
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017