Giriş Kayıt
Chewie K. Darsow

Chewie K. Darsow (34)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Chewie K. Darsow, 08 Eylül 1983 Hastings, Minnesota, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Tatil Gibisi Yok (2008), (2011) Salgın (2011), (2010) Elm Sokağında Kabus (2010), (2012) Chicago Fire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1983
Doğum Yeri: Hastings, Minnesota, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Set Dekoratörü 4.2 179
2016 33 Komedi Sanat Bölümü 5.4 246
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.3 64
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.2 141
2016 33 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.3 318
2015 Aile Yapım Tasarımcısı 5.7 258
2015 32 Komedi Sanat Bölümü 6.2 179
2014 31 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 31 Dram Yapım Tasarımcısı    
2014 Korku Sanat Yönetmeni 4.5 267
2014 31 Suç Yapım Tasarımcısı 5.3 90
2013 30 Dram Sanat Yönetmeni    

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 611,396
2012 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,492
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 27,642

Salgın
2011 28 Dram Sanat Bölümü 6.6 193,787
2011 28 Komedi Sanat Bölümü 4.0 171
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 7,286

Elm Sokağında Kabus
2010 27 Korku Sanat Bölümü 5.2 81,820
2009 26 Komedi Çeşitli 4.7 2,060

Halk Düşmanları
2009 26 Biyografi Çeşitli 7.0 249,928

Tatil Gibisi Yok
2008 25 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,139

Kara Şövalye
2008 25 Aksiyon Çeşitli 9.0 1,912,956
2008 25 Aksiyon Çeşitli 6.7 325,518
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018