Giriş Kayıt
Conor MacNeill

Conor MacNeill


Oyuncu

Conor MacNeill, County Antrim, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cennette Beş Dakika (2009), Tehlikeli Tutkular (2009), Harika Tınılar (2012), (2008) Sihirli Şehir (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: County Antrim, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Connor McNeill | Conor McNeill | Conor O'Neill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,285
2016 Komedi Oyuncu 6.5 15,126
2015 Suç Oyuncu 4.6 123
2012 Dram Oyuncu    

Harika Tınılar
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 3,664

Talihsiz Soygun
2011 Komedi Oyuncu 5.6 1,781

Araba Ev
2010 Dram Oyuncu 6.9 1,666

Tehlikeli Tutkular
2009 Dram Oyuncu 6.0 6,260

Cennette Beş Dakika
2009 Suç Oyuncu 6.7 10,779

50 Ölü Adam
2008 Dram Oyuncu 6.9 9,714

Sihirli Şehir
2008 Macera Oyuncu 6.5 54,794
2008 Dram Oyuncu 7.0 32
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017