Giriş Kayıt
Conor MacNeill

Conor MacNeill


Oyuncu, Senarist

Conor MacNeill, County Antrim, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. Cennette Beş Dakika (2009), Tehlikeli Tutkular (2009), Harika Tınılar (2012), (2008) Sihirli Şehir (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: County Antrim, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Connor McNeill | Conor McNeill | Conor O'Neill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 16,270
2016 Komedi Oyuncu 6.5 17,461
2016 Kısa Metraj Senarist 8.0 20
2015 Suç Oyuncu 4.6 123
2012 Dram Oyuncu    

Harika Tınılar
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 3,664

Talihsiz Soygun
2011 Komedi Oyuncu 5.6 1,781

Araba Ev
2010 Dram Oyuncu 6.9 1,666

Tehlikeli Tutkular
2009 Dram Oyuncu 6.0 6,260

Cennette Beş Dakika
2009 Suç Oyuncu 6.7 10,779

50 Ölü Adam
2008 Dram Oyuncu 6.9 9,714

Sihirli Şehir
2008 Macera Oyuncu 6.5 55,862
2008 Dram Oyuncu 7.0 32
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017