Giriş Kayıt
Cait Rockwell

Cait Rockwell


Kameraman

Cait Rockwell, kameraman. (2015) Hayatımın Yolculuğu (2015), (2014) Finding Carter (2014), (2013) Being Mary Jane (2013), (2009) Eyeborgs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Kameraman 6.3 19,314
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Kameraman 7.0 38,992
2014 Dram Kameraman 7.7 5,994
2013 Dram Kameraman 7.7 2,932
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,370
2009 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 1,944
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018