Giriş Kayıt
Cait Rockwell

Cait Rockwell


Kameraman

Cait Rockwell, kameraman. (2015) Hayatımın Yolculuğu (2015), (2014) Finding Carter (2014), (2013) Being Mary Jane (2013), (2009) Eyeborgs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Kameraman 6.3 18,764
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Kameraman 7.0 38,444
2014 Dram Kameraman 7.7 5,942
2013 Dram Kameraman 7.7 2,875
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,370
2009 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 1,944
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017