Giriş Kayıt
Cait Rockwell

Cait Rockwell


Kameraman

Cait Rockwell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Kameraman 6.3 17,536
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Kameraman 7.0 37,396
2014 Dram Kameraman 7.7 5,743
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,295
2009 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 1,944
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017