Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cait Rockwell

Cait Rockwell


Kameraman

Cait Rockwell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Kameraman 6.3 16,532
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Kameraman 7.0 36,831
2014 Dram Kameraman 7.7 5,588
2010 Komedi Kameraman 4.9 8,124
2009 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 1,944
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017