Giriş Kayıt
Mark Jacobson

Mark Jacobson (28)


Oyuncu

Mark Jacobson, 04 Ağustos 1989 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu. Criminal Minds: Beyond Borders (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1989
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.3 380
2014 Aksiyon Oyuncu    
2013 24 Aksiyon Oyuncu 3.7 517
2013 24 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,148
2006 17 Komedi Oyuncu 4.3 376
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018