Giriş Kayıt
Adam Neuhaus

Adam Neuhaus


Yapımcı

Adam Neuhaus, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Çeşitli 7.7 2,256
2009 Belgesel Yapımcı 8.9 3,188

Ağustos
2008 Dram Çeşitli 5.4 3,733
2007 Belgesel Çeşitli 5.7 2,205
2007 Belgesel Çeşitli 7.4 685
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017