Giriş Kayıt
Adam Neuhaus

Adam Neuhaus


Yapımcı

Adam Neuhaus, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Çeşitli 7.6 2,518
2009 Belgesel Yapımcı 8.8 3,382

Ağustos
2008 Dram Çeşitli 5.4 3,733
2007 Belgesel Çeşitli 5.7 2,205
2007 Belgesel Çeşitli 7.4 685
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017