Giriş Kayıt
Colin Arndt

Colin Arndt


Görsel Efekt, Kameraman

Colin Arndt, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.9 279
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 47
2012 Dram Çeşitli 8.1 321
2012 Dram Çeşitli 6.8 72
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Risk Almak
2009 Dram Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017