Giriş Kayıt
Colin Arndt

Colin Arndt


Görsel Efekt, Kameraman

Colin Arndt, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.9 279
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 47
2012 Dram Çeşitli 8.1 321
2012 Dram Çeşitli 6.8 72
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Risk Almak
2009 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017