Giriş Kayıt
Yohei Nishiwaki

Yohei Nishiwaki


Animasyon

Yohei Nishiwaki, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Kaguya Masalı
2013 Animasyon Animasyon 8.1 25,872
2004 Animasyon Animasyon 7.9 6,693
2004 Animasyon Animasyon 8.6 28,556

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Animasyon    
1999 Animasyon Animasyon 7.2 564
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018