Giriş Kayıt
Yohei Nishiwaki

Yohei Nishiwaki


Animasyon

Yohei Nishiwaki, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Kaguya Masalı
2013 Animasyon Animasyon 8.1 23,121
2004 Animasyon Animasyon 7.9 5,841
2004 Animasyon Animasyon 8.6 28,556

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Animasyon    
1999 Animasyon Animasyon 7.2 564
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017