Giriş Kayıt
Claudia Castello

Claudia Castello


Editör, Yapım Yöneticisi, Editör

Claudia Castello, editör, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Editör    
2017 Dram Editör    

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Editör 7.7 169,813
2015 Dram Editör 4.2 213

Son Durak
2013 Biyografi Editör 7.5 57,289
2009 Belgesel Editorial Department 7.7 56
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 254
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017