Giriş Kayıt
Claudia Castello

Claudia Castello


Editör, Yapım Yöneticisi, Editör

Claudia Castello, editör, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Editör    
2017 Dram Editör    

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Editör 7.6 175,621
2015 Dram Editör 4.2 213

Son Durak
2013 Biyografi Editör 7.5 58,480
2009 Belgesel Editorial Department 7.7 56
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 254
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017