Giriş Kayıt
Claudia Castello

Claudia Castello


Editör, Yapım Yöneticisi, Editör

Claudia Castello, editör, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Editör    
2017 Dram Editör    

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Editör 7.6 174,151
2015 Dram Editör 4.2 213

Son Durak
2013 Biyografi Editör 7.5 58,200
2009 Belgesel Editorial Department 7.7 56
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 254
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017