Giriş Kayıt
Claudia Castello

Claudia Castello


Editör, Yapım Yöneticisi, Editör

Claudia Castello, editör, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Editör    
2017 Dram Editör    

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Editör 7.6 185,678
2015 Dram Editör 4.2 213

Son Durak
2013 Biyografi Editör 7.5 60,469
2009 Belgesel Editorial Department 7.7 56
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 256
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017