Giriş Kayıt
Aaron Higgins

Aaron Higgins


Sanat Bölümü, Oyuncu

Aaron Higgins, sanat bölümü, oyuncu. Fena Polisler (2013), Traded (2016), (2012) Ara Beni Eğlenelim (2012), (2012) Comedy Bang! Bang! (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Sanat Bölümü 8.2 410
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.9 147
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 8
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.8 60
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 2,253

Fena Polisler
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,225
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.7 3,057

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 14,318
2011 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
Çeşitli
4.0 205
2009 Gerilim Sanat Bölümü
Çeşitli
3.6 302
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018