Giriş Kayıt
Aaron Higgins

Aaron Higgins


Sanat Bölümü, Oyuncu

Aaron Higgins, sanat bölümü, oyuncu. Fena Polisler (2013), Traded (2016), (2012) Ara Beni Eğlenelim (2012), (2012) Comedy Bang! Bang! (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 8
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.8 60
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 1,883
2016 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.3 7

Fena Polisler
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,225
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,946

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 13,867
2011 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
Çeşitli
4.0 205
2009 Gerilim Sanat Bölümü
Çeşitli
3.6 302
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,044) Rogue One (4,836) Split (3,481) Assassin's Creed (2,481) Brimstone (2,154) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,600) The Institute (1,548) The Great Wall (1,207) Passengers (1,082)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,842) Legion (6,949) Arrow (3,722) Legends of Tomorrow (2,164) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,667) Vikings (1,594) Black Sails (1,542) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,417)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017