Giriş Kayıt
Chetan Desai

Chetan Desai


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Senarist, Yönetmen

Chetan Desai, görsel efekt, yönetmen asistanı, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen Asistanı 4.0 884
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 20,514
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.5 446
2010 Animasyon Senarist
Yönetmen
6.1 308
2003 Dram Görsel Efekt 7.1 12,797
2002 Müzikal Görsel Efekt 7.6 26,968
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017