Giriş Kayıt
Yoshimi Nakajima

Yoshimi Nakajima


Yapımcı

Yoshimi Nakajima, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon 6.6 38
2012 Animasyon Yapımcı 7.9 740
2012 Animasyon 7.8 3,229
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 65
2011 Animasyon 6.9 716
2010 Animasyon 7.0 73
2010 Animasyon Çeşitli 8.0 478
2010 Animasyon Çeşitli 6.8 403
2009 Animasyon Çeşitli 6.7 141
2008 Animasyon 7.0 104
2008 Animasyon Çeşitli    
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 1,145
2006 Animasyon Yapımcı 8.1 4,994
2005 Animasyon Çeşitli 7.3 243
2004 Animasyon Çeşitli 8.6 20,202
2003 Animasyon Yapımcı 8.2 2,106
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017