Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), The Middle (2009), Beth'ten Sonra (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 3.8 352

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.6 46,508

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.3 381,787

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 51,356

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 170,388
2016 Macera Dublör 6.3 4,973
2016 Korku Dublör 3.4 650
2015 Komedi Dublör 6.1 15,115
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 160,123

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 297,451

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 51,581
2015 Aksiyon Dublör 6.6 63,648
2015 Komedi Dublör 6.9 2,697
2014 Dram Dublör 5.6 828
2014 Aksiyon Dublör 5.7 16,836
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 743,176

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 254,327

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 360,296

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,013
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 523,211
2013 Aksiyon Dublör 7.5 153,650

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 165,775

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 416,173

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 102,451
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 587,603

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 151,510
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,766
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 209,554

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 732,507
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 317,714

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.6 16,757

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 180,916
2010 Komedi Oyuncu 6.9 14,436
2009 Komedi Dublör 7.5 34,905
2009 Komedi Dublör 8.5 153,836
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 222,047
2008 Suç Dublör 8.1 137,581

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 196,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017