Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), Beth'ten Sonra (2014), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Macera Dublör    
2018 Aksiyon Dublör 5.1 707

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör 8.1 186,443
2017 Kısa Metraj Dublör 7.5 22
2017 Aksiyon Dublör 6.4 3,222
2017 Aksiyon Dublör 3.7 530
2017 Aksiyon Oyuncu    

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 246,365

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.7 56,905

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 459,180

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 64,601

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 204,320

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,488
2016 Korku Dublör 3.6 883
2015 Aksiyon Dublör 6.5 77,194
2015 Komedi Dublör 6.1 16,805
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 171,252

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 314,863
2015 Komedi Dublör 3.6 508

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 55,384
2015 Komedi Dublör 6.9 2,697
2014 Dram Dublör 5.6 911
2014 Aksiyon Dublör 5.7 18,295
2014 Aksiyon Dublör 7.2 38,503
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 811,125

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 267,627

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 375,829

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,785
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 543,470
2013 Aksiyon Dublör 7.5 164,904

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 171,843

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 428,449

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 106,628
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 616,549

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 156,322
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,973
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 215,654

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 757,451
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 328,658

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.6 17,673

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 186,764
2010 Komedi Oyuncu 6.9 15,274
2009 Komedi Dublör 8.5 161,245
2009 Komedi Dublör 7.5 37,273
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 230,703
2008 Suç Dublör 8.1 142,907

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 209,892
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018