Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), The Middle (2009), Beth'ten Sonra (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Bilim-Kurgu Dublör    

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.6 44,594

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.3 369,970

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 49,174

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 164,470
2016 Macera Dublör 6.3 4,916
2016 Korku Dublör 3.4 650
2015 Komedi Dublör 6.1 14,845
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 158,686

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 293,705

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 51,196
2015 Aksiyon Dublör 6.6 61,820
2015 Komedi Dublör 6.9 2,697
2014 Dram Dublör 5.6 805
2014 Aksiyon Dublör 5.7 16,674
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 736,391

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 252,946

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 358,256

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 14,858
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 520,577
2013 Aksiyon Dublör 7.5 152,151

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 164,851

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 414,544

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 101,997
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 584,234

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 150,976
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,703
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 208,763

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 729,123
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 316,358

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.6 16,642

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 180,148
2010 Komedi Oyuncu 6.9 14,339
2009 Komedi Dublör 7.5 34,621
2009 Komedi Dublör 8.5 152,936
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 220,975
2008 Suç Dublör 8.1 136,974

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 194,653
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017