Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), The Middle (2009), Beth'ten Sonra (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.6 39,083

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.4 336,321

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 42,206

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 144,275
2016 Macera Dublör 6.3 4,788
2016 Korku Dublör 3.4 650
2015 Komedi Dublör 6.1 14,099
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 155,905

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 289,645

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 50,209
2015 Aksiyon Dublör 6.6 57,452
2015 Komedi Dublör 6.9 2,650
2014 Dram Dublör 5.6 755
2014 Aksiyon Dublör 5.6 16,305
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 722,101

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 250,077

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 353,598

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 14,613
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 514,263
2013 Aksiyon Dublör 7.5 148,962

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 162,746

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 410,484

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 100,725
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 576,243

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 149,800
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,687
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 207,015

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 720,869
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 313,225

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.6 16,432

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 178,180
2010 Komedi Oyuncu 6.9 14,133
2009 Komedi Dublör 7.5 33,963
2009 Komedi Dublör 8.5 150,843
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 218,280
2008 Suç Dublör 8.1 135,589

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 190,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017