Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), The Middle (2009), Beth'ten Sonra (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Bilim-Kurgu Dublör    

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.6 42,855

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.3 357,148

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 45,623

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 157,748
2016 Macera Dublör 6.3 4,882
2016 Korku Dublör 3.4 650
2015 Komedi Dublör 6.1 14,603
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 157,558

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 292,007

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 50,869
2015 Aksiyon Dublör 6.6 60,073
2015 Komedi Dublör 6.9 2,652
2014 Dram Dublör 5.6 796
2014 Aksiyon Dublör 5.7 16,536
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 730,148

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 251,818

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 356,453

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 14,766
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 517,985
2013 Aksiyon Dublör 7.5 150,894

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 164,103

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 412,945

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 101,510
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 580,860

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 150,533
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,703
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 208,065

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 725,834
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 315,133

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.6 16,565

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 179,500
2010 Komedi Oyuncu 6.9 14,262
2009 Komedi Dublör 7.5 34,357
2009 Komedi Dublör 8.5 152,099
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 219,868
2008 Suç Dublör 8.1 136,457

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 193,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017