Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), Beth'ten Sonra (2014), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör 8.8 341,302

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Dublör 4.2 13,250
2018 Aksiyon Dublör 4.8 3,732
2017 Aksiyon Dublör 7.9 332,741
2017 Kısa Metraj Dublör 7.5 22
2017 Aksiyon Dublör 6.2 4,338
2017 Aksiyon Dublör 5.5 1,907
2017 Aksiyon Oyuncu    

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 278,921

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.7 59,593

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 478,106

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 68,025

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 214,566

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,662
2016 Korku Dublör 3.6 883
2015 Aksiyon Dublör 6.5 82,345
2015 Komedi Dublör 6.1 17,455
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 175,890

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 320,264
2015 Komedi Dublör 3.6 508

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 56,769
2015 Komedi Dublör 6.9 2,697
2014 Dram Dublör 5.6 979
2014 Aksiyon Dublör 5.7 18,980
2014 Aksiyon Dublör 7.1 40,209
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 843,860

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 271,364

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 382,270

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 16,243
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 551,849
2013 Aksiyon Dublör 7.5 171,223

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 174,510

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.7 433,292

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 108,473
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 636,420

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 158,307
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,102
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 217,994

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 767,267
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 333,510

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.5 18,176

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 188,974
2010 Komedi Oyuncu 6.9 15,681
2009 Komedi Dublör 8.5 164,580
2009 Komedi Dublör 7.5 38,606
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 234,351
2008 Suç Dublör 8.1 145,148

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 215,340
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018