Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), Beth'ten Sonra (2014), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Macera Dublör    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör 8.2 124,151
2017 Aksiyon Dublör 3.7 530
2017 Aksiyon Oyuncu    

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 9.0 230,819

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.7 54,941

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 444,345

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 62,535

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 197,851

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,319
2016 Korku Dublör 3.4 650
2015 Aksiyon Dublör 6.5 73,797
2015 Komedi Dublör 6.1 16,453
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 168,723

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 311,924

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 54,668
2015 Komedi Dublör 6.9 2,697
2014 Dram Dublör 5.6 911
2014 Aksiyon Dublör 5.7 17,919
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 798,856

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 265,511

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 372,682

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,744
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 539,285
2013 Aksiyon Dublör 7.5 161,791

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 170,388

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 425,858

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 105,687
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 609,802

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 155,364
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,908
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 214,417

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 752,578
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 326,293

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.5 17,456

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 185,580
2010 Komedi Oyuncu 6.9 15,115
2009 Komedi Dublör 8.5 159,658
2009 Komedi Dublör 7.5 36,724
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 228,784
2008 Suç Dublör 8.1 141,648

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 206,903
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017