Giriş Kayıt
Tara Macken

Tara Macken


Dublör, Oyuncu

Tara Macken, dublör, oyuncu. Nanny Cam (2014), Güneşin Karanlığında (2011), The Middle (2009), Beth'ten Sonra (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 3.7 472

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.6 48,394

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 395,458

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Dublör 6.0 53,467

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Dublör 7.4 175,759
2016 Macera Dublör 6.3 5,030
2016 Korku Dublör 3.4 650
2015 Aksiyon Dublör 6.6 65,760
2015 Komedi Dublör 6.1 15,366
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 395

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 161,715

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 301,637

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Dublör 5.5 52,099
2015 Komedi Dublör 6.9 2,697
2014 Dram Dublör 5.6 830
2014 Aksiyon Dublör 5.7 16,987
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 696

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 758,616

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 255,670

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 362,389

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,152
2014 Komedi Çeşitli 5.0 484

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 526,015
2013 Aksiyon Dublör 7.5 155,664

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 166,613

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 417,893

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 103,030
2013 Komedi Dublör    

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 591,532

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 152,241
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,767
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.7 820

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 210,465

Açlık Oyunları
2012 Macera Dublör
Oyuncu
7.2 736,084
2012 Aksiyon Dublör 5.5 240

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 1,738
2012 Korku Dublör    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 741
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 319,232

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Dublör 3.6 16,878

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Dublör 7.3 181,787
2010 Komedi Oyuncu 6.9 14,539
2009 Komedi Dublör 8.5 154,827
2009 Komedi Dublör 7.5 35,282
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu
Dublör
4.0 782

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 223,205
2008 Suç Dublör 8.1 138,271

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 198,216
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017