Giriş Kayıt
Pavel Trubiner

Pavel Trubiner (41)


Oyuncu

Pavel Trubiner, 20 Kasım 1976 doğumlu oyuncu. Kurortnyy roman (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1976
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırım
2017 41 Aksiyon Oyuncu 1.1 3,411
2009 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 38

Neva Savaşı
2008 32 Tarihi Oyuncu 5.0 364
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,557
2006 30 Aksiyon Oyuncu 3.9 68
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,901) Blade Runner 2049 (3,520) Jigsaw (2,646) Last Flag Flying (2,439) The Man from Earth: Holocene (2,415) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,189) The Foreigner (1,054) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018