Giriş Kayıt
Pavel Trubiner

Pavel Trubiner (40)


Oyuncu

Pavel Trubiner, 20 Kasım 1976 doğumlu oyuncu. Kurortnyy roman (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1976
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2009 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 38

Neva Savaşı
2008 32 Tarihi Oyuncu 5.0 364
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,557
2006 30 Aksiyon Oyuncu 3.9 68
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017