Giriş Kayıt
Uma Pathmanabhan

Uma Pathmanabhan


Oyuncu

Uma Pathmanabhan, oyuncu. Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010), Romeo Juliet (2015), (2012) Nanban (2012), (2007) Vel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 4.2 12
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 62
2015 Komedi Oyuncu 5.6 685
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 194
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 14
2012 Komedi Oyuncu 7.7 8,350
2010 Komedi Oyuncu 5.5 295
2010 Dram Oyuncu 8.0 2,989
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 677
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,665
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017