Giriş Kayıt
Uma Pathmanabhan

Uma Pathmanabhan


Oyuncu

Uma Pathmanabhan, oyuncu. Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010), Romeo Juliet (2015), (2012) Nanban (2012), (2007) Vel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 4.2 12
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 62
2015 Komedi Oyuncu 5.6 685
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 194
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 14
2012 Komedi Oyuncu 7.7 8,350
2010 Komedi Oyuncu 5.5 295
2010 Dram Oyuncu 8.0 2,989
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 677
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,665
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018