Giriş Kayıt
Marney Hochman

Marney Hochman


Yapımcı

Marney Hochman, yapımcı. The Get Down (2016), Gönüllü Askerler (2010), Last Resort (2012), The Chicago Code (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.3 3,511
2016 Aksiyon Yapımcı 7.6 19,355
2016 Dram Yapımcı 8.4 17,798
2015 Komedi Yapımcı 7.6 6,445
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Aksiyon Yapımcı 7.4 19,942
2011 Aksiyon Yapımcı 7.8 7,286

Gönüllü Askerler
2010 Suç Yapımcı 8.4 9,417
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018