Giriş Kayıt
Marney Hochman

Marney Hochman


Yapımcı

Marney Hochman, yapımcı. The Get Down (2016), Gönüllü Askerler (2010), Last Resort (2012), The Chicago Code (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 7.6 18,180
2016 Dram Yapımcı 8.4 17,323
2015 Komedi Yapımcı 7.6 6,280
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Aksiyon Yapımcı 7.4 19,828
2011 Aksiyon Yapımcı 7.8 7,286

Gönüllü Askerler
2010 Suç Yapımcı 8.4 8,958
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017