Giriş Kayıt
Marney Hochman

Marney Hochman


Yapımcı

Marney Hochman, yapımcı. The Get Down (2016), Gönüllü Askerler (2010), Last Resort (2012), The Chicago Code (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.5 5,452
2016 Aksiyon Yapımcı 7.7 23,676
2016 Dram Yapımcı 8.4 18,302
2015 Komedi Yapımcı 7.6 6,672
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Aksiyon Yapımcı 7.4 20,048
2011 Aksiyon Yapımcı 7.8 7,286

Gönüllü Askerler
2010 Suç Yapımcı 8.4 9,417
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018