Giriş Kayıt
Oana Giurgiu

Oana Giurgiu


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Oana Giurgiu, yapımcı, yapım yöneticisi. Çocuk Pozu (2013), Aşk Hastası (2006), Katalin Varga (2009), Caníbal (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Oana Bujgoi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,391
2015 Dram Yapımcı 7.6 1,135

Çocuk Pozu
2013 Dram Yapımcı 7.5 6,057
2013 Gerilim Yapımcı 5.8 2,325

Salyangozlar ve İnsanlar
2012 Komedi Yapımcı 7.3 1,611

Palilula Diye Bir Yer
2012 Dram Yapımcı 7.2 689
2012 Biyografi Yapımcı 6.9 251
2009 Suç Yapımcı 7.0 1,954
2008 Dram Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.5 1,239

Aşk Hastası
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 2,426

Bay Lazarescu'nun Ölümü
2005 Dram 0 8.0 10,452
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017