Giriş Kayıt
Andre O. Logan

Andre O. Logan


Sesler, Oyuncu

Andre O. Logan, sesler, oyuncu. Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010), Ye Maaya Chesave (2010), Pariah (2011), (2010) 4.3.2.1. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 4.1 106
2015 Belgesel Sesler 6.8 261
2015 Komedi Sesler 5.2 358
2011 Gerilim Sesler 4.7 1,319
2011 Dram Oyuncu
Sesler
7.2 4,145
2010 Sesler    
2010 Suç Sesler 5.9 9,372
2010 Romantik Sesler 7.7 1,482
2010 Dram Sesler 8.0 2,989
2009 Komedi Sesler 7.9 2,868
2008 Dram Sesler 5.6 38
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017