Giriş Kayıt
Andre O. Logan

Andre O. Logan


Sesler, Oyuncu

Andre O. Logan, sesler, oyuncu. Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010), Ye Maaya Chesave (2010), Pariah (2011), (2010) 4.3.2.1. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 4.1 106
2015 Belgesel Sesler 6.8 261
2015 Komedi Sesler 5.2 359
2015 Dram Sesler 6.3 9
2011 Gerilim Sesler 4.7 1,319
2011 Dram Oyuncu
Sesler
7.2 4,145
2010 Sesler    
2010 Suç Sesler 5.9 9,372
2010 Romantik Sesler 7.7 1,482
2010 Dram Sesler 8.0 2,989
2009 Komedi Sesler 7.9 2,868
2008 Dram Sesler 5.6 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017